fbpx

Van chaos naar genieten van je digitale foto's

Is jouw digitale fotoverzameling een grote chaos? Heb je totaal geen overzicht? Na het volgen van deze cursus kun je je foto's veel gemakkelijker terug vinden en zijn ze veilig opgeslagen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat mooie of bijzondere herinneringen verloren gaan.

Herken je dit?

 • Je wilt een fotoboek maken, maar bent uren bezig met het zoeken naar de juiste foto’s en beslissen welke je gaat gebruiken. Er gaat dus heel veel tijd in zitten.
 • Je hebt je foto's op je computer staan, maar in een keer zit je naar een zwart scherm te kijken. Uit- en aan zetten helpt deze keer niet en het lijkt erop dat je apparaat het echt heeft begeven. Als je geen kopie van je foto's ergens anders hebt gemaakt ben je misschien wel al je foto's kwijt. Je loopt dus een groot risico.
 • Je bent het overzicht kwijt door de hoeveelheid foto's. 
 • Je wil graag iets met je foto's gaan doen, maar je weet niet hoe je moet beginnen.
 • Je wilt echt een keer de chaos van je foto's aan pakken, maar je stelt het elke keer uit. Omdat je niet weet hoe je het aan kunt pakken, doe je maar niks en blijft er chaos in je fotocollectie.


Weet je nog...

Weet je nog dat je tijdens je zwangerschap hebt voorgenomen om van elk kind elk jaar een fotoboek te maken? En echt dat ga ik doen dacht je... En ja hoor, toen de oudste bijna vier was had je van haar eerste jaar eindelijk een boek af. Urenlang ben je bezig geweest met zoeken naar foto's en beslissen welke je dan wel of niet in het boek wilde hebben. En uiteindelijk heeft het maanden geduurd voordat het eerste boek af was.

Ondertussen heb je nog een baby gekregen, waar je héél veel ontzettend leuke foto's van hebt gemaakt. En die verdient het natuurlijk ook om een mooi fotoboek te krijgen. Je weet nog hoe lang je daar de vorige keer mee bezig bent geweest en ziet er ontzettend tegenop om er weer aan te 'moeten' beginnen.

Van het voorgenomen idee om elk jaar van elk kind een boek te maken ben je al snel vanaf gestapt. Dat gaat echt nooit meer lukken...

Is deze situatie herkenbaar voor je? Heel begrijpelijk en een aantal jaren geleden zat ik dezelfde situatie. Je hebt het druk met het zorgen voor je gezin, je hebt je werk, sport, sociale contacten en hebt ook tijd voor jezelf nodig. Het uitzoeken en organiseren van je foto's is dan een van de laatste dingen waar je tijd voor neemt om je mee bezig te houden. Al zou je dat wel heel graag willen

Want je weet ook dat als je niet een keer begint, de chaos alleen maar groter wordt. Door het gemak van alle mobiele apparaten komen er alleen maar heel veel foto's bij in korte tijd. En kun je het allemaal niet meer overzien.

Ik zou het zo'n zonde vinden als jij niet meer kunt genieten van jouw belangrijke en mooie herinneringen, dat ik je graag help om het overzicht weer terug te krijgen. In de cursus 'van Chaos naar Genieten van je digitale foto's' leg ik je uit wat jij kunt doen om het overzicht weer terug te krijgen. En ga je ervoor zorgen dat je foto's veilig zijn opgeslagen voor het geval er een apparaat kapot of verloren gaat.

Je hebt nu dus een keuze. Blijf je je voornemen om te beginnen, maar stel je elke keer uit om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Of ga je deze cursus volgen en neem je actie om de chaos te verslaan?
Over mij

Hoi, ik ben Cindy van Mil en jarenlang heb ik foto’s gemaakt. Niet de ‘gewone’ foto’s, maar röntgenfoto’s in het ziekenhuis. Het werken met mensen en dat gecombineerd met techniek en de medische wereld vond ik erg leuk en interessant.


Op een gegeven moment was het werk in het ziekenhuis niet meer te combineren met het gezinsleven thuis. Ik ben toen voor mezelf begonnen als professional organizer (opruimcoach).


Maar toch miste er iets… Niet zozeer de medische wereld, maar wel een stukje techniek. Als organizer kwam ik in aanraking met het organiseren van je foto’s. En toen viel het puzzelstukje op z’n plek!


Het organiseren van foto's is voor mij de perfecte combinatie van leuke werkzaamheden. Ik help nu anderen om ook overzicht aan te brengen in de fotochaos.


Het 'project' foto’s is vaak pas een van de laatste dingen die je aanpakt en blijft dan liggen om ‘ooit’ nog eens te doen.


Door overzicht aan te brengen en je fotoverzameling veilig te bewaren kunnen je kinderen ook nog genieten van de mooie momenten en belangrijke herinneringen.


Want hoe zonde is het als dat allemaal verloren zou gaan?


Maar het allerbelangrijkste is om vooral nu plezier van je foto’s te hebben.


Je hebt ze tenslotte niet voor niets gemaakt!
Wat kun je verwachten van deze cursus?

Module 1

Introductie

Een korte introductie over deze cursus

Module 2

De voorbereiding

Je gaat een plan maken en gaat alle foto's verzamelen.

Module 3

Back-up

Uitleg over hoe je een handige back-up strategie opzet.


Module 4

Eindelijk overzicht

Je foto’s ordenen zodat het overzicht weer terug komt

Module 5

Van chaos naar genieten

Bijna tijd om te gaan genieten. Wat ga jij met je foto's doen?


Tijdelijke gratis bonussen


Stappenplan foto’s scannen 


t.w.v. €27,-


Ik leg je uit welke stappen je neemt bij het scannen van je foto’s en hoe je ze toevoegt aan je digitale fotoverzameling.
Korting op de cursus 


t.w.v. €30,-


In plaats van €67,-  betaal je nu tijdelijk slechts eenmalig €37,-(incl.)

Totale waarde: €94,-


Doe nu mee voor geen €94,- maar...


Tijdelijk voor slechts €37,-Wat levert deze cursus je op ?

Na het volgen van deze cursus heb je een overzichtelijke fotoverzameling. Daardoor ben je minder tijd kwijt met zoeken naar je foto's en hou je dus meer tijd over voor andere dingen. 


Je hoeft niet bang te zijn dat je foto's zomaar verloren gaan, doordat je digitale fotoverzameling veilig is opgeslagen.


Omdat je foto's geordend zijn, gaat het maken van fotoboeken of andere fotoproducten makkelijker en sneller.


Je kunt dus weer gaan genieten van je foto's!
Ben je klaar voor actie en wil je:


 • Het overzicht terug van al je bijzondere en belangrijke digitale foto's
 •  Die leuke foto's van je kinderen meteen terug kunnen vinden 
 • Tijd over hebben om weer nieuwe herinneringen te maken, omdat je niet meer hoeft te zoeken naar je foto's 
 • Als je telefoon in de wc valt of je computer kapot gaat nog voldoende kopieën hebben van je foto's
 • Weer kunnen genieten van je foto's


Heb je op één van deze vragen ja beantwoord? Dan is deze online cursus voor jou!

Dit is wat je krijgt:

 • De online cursus 'van chaos naar genieten van je digitale foto's t.w.v. €67,-
 • Gratis stappenplan foto’s scannen t.w.v. €27,-
 • Korting op de cursus t.w.v. €30,-


Totale waarde van deze cursus is €94,-, maar is nu tijdelijk voor jou voor

€37,- (incl.)Denk je nu...

Wanneer kan ik beginnen?

Hoe lang mag ik over de cursus doen?

Ik heb geen tijd om de cursus te volgen

Ik vind de cursus te duur

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze online cursus?

Ik heb geen zin om zelf m'n foto's te organiseren

Het aanbod verloopt over:
>